Cursusprogramma 2017

Cursus: Shiatsu

Shiatsu (drukpuntmassage) brengt de levensenergie weer in beweging. De essentie van Shiatsu is aanraken en daarmee raken in de diepste zin van het woord.

Tijdens deze vierdelige cursus leer je een uitgebreide shiatsu massage over het gehele lichaam te geven. De rug staat elke bijeenkomst centraal. Daarnaast behandelen we elke keer een extra lichaamsdeel, bijvoorbeeld de benen/ voeten, armen/ handen, buik, schouders/ nek en als laatste een heerlijke hoofdmassage.

In de lessen wordt altijd uitgewisseld. Je geeft en ontvangt een massage, heerlijk ontspannen dus. Er wordt over de kleding heen gemasseerd, doe daarom makkelijk zittende kleding aan. Verder graag een deken, handdoek  en eventueel kussentje mee brengen.

Kosten: €210      

Datum: 29.9, 6,13 en 20.10.2017 van 19.30 tot 22.00             Plaats: nog nader te bepalen.Cursus: Oosterse Handmassage


Handreflexmassage is voor iedereen geschikt, jong en oud.

Het is een weldaad om onze handen een ontspannende massage te geven. 

De massage zorgt voor ontspanning in het hele lichaam. Huid en spieren worden beter doorbloed en de handen worden soepel en zacht. Spanning en verkramping worden los gemasseerd. Het zorgt voor vermindering van stress en vermoeidheid, bovendien kan het verschillende lichamelijke klachten verlichten of helpen voorkomen.

Er zijn verassend veel effectieve technieken toepasbaar bij handmassage.  Kosten: 70€

Data: 12 en 19 mei 2017 van 19.30 tot 21.30 uur.

Plaats: nader te bepalen.Vitaal en gezond met Schüssler celzouten


Deze ochtend/avond krijg je een inleiding en uitleg over de basis mineraalstoffen Nr. 1 tot en met Nr. 12.

Mineraalstoffen activeren het zelfgenezend vermogen van jong en oud, zowel lichamelijk als mentaal. Niet alleen mensen hebben er baat bij, maar ook dieren. Het werken met Schüssler celzouten is eenvoudig, veilig en geeft verbazingwekkende resultaten. 

Data: nog nader te bepalen.

Heb je interesse? meld je aan, ook kleine groepen zijn welkom.

Kosten per avond / middag zijn: 35€
Verdiepingscursus Schüssler Celzouten


Gespannen schouders, spierpijn, kuitkrampen, niet kunnen slapen, vermoeidheid, mee-eters, jeuk, droge huid, branderige ogen, zwak immuunsysteem, groeipijnen en andere klachten vinden hun oorsprong allemaal in een tekort van mineraalstoffen.

Mineraalstoffen activeren het zelfgenezend vermogen van jong en oud, zowel lichamelijk als mentaal. Het werken met celzouten is eenvoudig, veilig en geeft soms verbazingwekkend snel succes.

Tijdens de cursus gaan we dieper in op de 12 basis mineraalstoffen, de verschillende werkingen op het lichaam en hoe je ze in het dagelijkse leven in je huisapotheek kunt gebruiken. Ook zullen we ons bezighouden met een stuk gezichtsanalyse.

Vier keer 2,5 uur. Kosten €140,00. Heb je  de cursus vitaal en gezond met de Schüssler Celzouten gevolgd krijg je  €10,00 korting.

Data: bij voldoende aanmelding plaats en tijd nog te bepalen.

Maria Jonker

Praktij BINNEN

Aanmelden via tel. 0181-404121 

0619198896

binnen2008@live.nl

www.praktijbinnen.nl
 


 

Terug naar overzicht