Wat zijn bloesem remedies?

Bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn faalangst, neerslachtigheid, stress, verdriet, piekeren, over bezorgdheid, schuldgevoelens ect .. Bloesem remedies zijn vloeibare, gepotentieerde preparaten, die een duidelijke stempel dragen van een bepaalde plant. Zij richten zich op de gezondheid in een bredere betekenis, met het erkennen van de relatie tussen lichaam en geest. Bloesem remedies worden gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems hun volledige kwaliteit overbrengen in het aanwezige bronwater. Het zelfde geldt voor de remedies die gemaakt worden van niet-plantaardige materialen zo als halfedelstenen.. Ze zijn volkomen veilig en onschadelijk, er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet over doseren en ze werken niet verslavend. Bloesem remedies kunnen gebruikt worden in combinatie met ander medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren. Bloesem remedies zijn volledig natuurlijk en kunnen op elke leeftijd van mens en dier met veel succes worden gebruikt.

Hoe werken de bloesem remedies?

Bloesem remedies werken als katalysator, ze hebben de eigenschap om negatieve emoties te transformeren. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde bloesem remedie weer in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld angst in zekerheid en moed of ongeduld in innerlijke rust.

Wat doen ze ?

Ze geven inzicht, doordat je gaat luisteren naar je innerlijke natuur, diep van binnen weten we de antwoord. Het herhaalde gebruik van de druppeltjes is als een melodie die je door de herhaling in je systeem verankert.

Bloesem remedies kun je gebruiken voor:

  • Innerlijk evenwicht en rust.
  • Transformeren van problemen.
  • Innerlijke groei en bewustwording.
  • Inzicht in het oplossen van moeilijkheden.
  • Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel inzicht.
  • Spirituele ontwikkeling.